L'ANZA

Gepubliceerd op 28 april 2020 om 11:28

Keratin Healing Oil

Voor Briljante Glans & Luxe

Transformeer haar met een bijzondere mix van de volgende generatie keratine en een botanisch complex dat zijn gelijke niet kent in de wereld van ultra luxe haarverzorging.

 

 

Healing ColorCare

VOOR LEVENDIGE & LANG HOUDBARE HAARKLEUR

Met langdurige kleurbescherming voor het behoud van levendige, natuurgetrouwe tinten. Biedt bescherming tegen kleurvervaging, met behulp van dezelfde krachtige anti-vervagende bestanddelen die bloemen bevatten om hun kleur te behouden.

 

 

Healing Blonde

 

VOOR HET MOOISTE & HELDERSTE BLOND

 Krachtige helende ingrediënten vullen vitaal vocht en proteïnen aan die tijdens het blondeerproces worden onttrokken aan het haar. Beschermt en herstelt het delicate haar, zodat het helder en gezond straalt.

 

Healing Moisture

 

Revitaliseert droog, gedehydrateerd haar met lichtgewicht ‘moisturizers’ die het haar glad, zijdeachtig en handelbaar maken.

 

Healing Volume

 

VOOR VOLUME EN BODY

Geeft volume en body aan fijn, dun en slap haar. Geeft elke haarvezel ongelooflijke body en volume waarmee het de volheid en glans van het haar dramatisch verhoogt.

 

Healing Strength

 

VOOR FRAGIEL, BESCHADIGD HAAR

Geef het haar zijn gezondheid weer terug met het geavanceerde anti-aging complex dat haarbreuk voorkomt. Vult de verloren proteïnen weer aan en maakt slap, futloos haar weer sterk en gezond.

 

Healing Smooth

 

VOOR GLAD & ZIJDEZACHT NATUURLIJK HAAR

Kalmeert krullen en controleert kroes zonder gebruik te maken van chemische processen zoals smoothers of relaxers. Maakt het haar zacht, glad en stralend glanzend

 

Healing Remedy

 

VOOR HOOFDHUID & GEZOND HAAR

Behandelt een onrustige hoofdhuid, kalmeert en verfrist zowel vet als droog haar door deze weer opnieuw in balans brengen.

 

Healing Nourish

 

VOOR DIKKER, VOLLER OGEND HAAR

Stimuleert gezonde haargroei met een eenvoudig 3-stappen systeem voor voller ogend haar. Dit uiterst effectieve complex houdt het haar langer in de Anagene (groei)-fase.

 

Healing Style

 

VOOR STIJLCONTROLE & THERMISCHE BESCHERMING

Verstevig, definieer en finish met Healing Style. Een volledig gamma versteviging, van zacht en soepel tot stevig en flexibel. Voor langdurige stijlondersteuning om alle hedendaagse en trendy looks te creëren.

Een krachtige dosis Next Generation Keratin zorgt voor de gezondste stijl mogelijk.