18.21 Man Made

Gepubliceerd op 28 april 2020 om 12:03

18.21 Man Made Wash 530 ml

Reinigt, versterkt en hydrateert van top tot teen. De huid voelt natuurlijk aan (niet droog of strak, niet vet!). Het haar wordt soepel, maar blijft stevig en krijgt een lichte glans. Heeft geen sulfaten en parabenen nodig om goed te werken, die zitten er dus ook niet in. 

 

 

18.21 Man Made Pomade

De pommade. Hoogglanzend, maar beslist niet vet. Je kunt er kort tot middellang haar mee vormen, verfjnen, separeren en controleren. Zo creëer je de meest fantastische, pluisvrije stijlen: glad, golvend, krullend – aan jou de keus!

18.21 Man Made Paste

Perfect om het vorm te geven en tegelijk te verzorgen. Verfjnt de textuur, voegt een beetje vocht toe en controleert pluis. Ideaal voor krullend en golvend haar.

 


18.21 Man Made Clay

Verdikt, vormt en separeert het haar. Een klein beetje is al genoeg om een gestructureerde of juist ongestructureerde stijl te creëren, wat je wilt.

 


18.21 Man Made Wax

Zeer veelzijdig en geweldig voor het vormen of vormgeven van het haar. Geeft een pluisvrije afdronk met een lage glans. Houdt de haar de hele dag op zijn plaats. Voor elk haartype. Ideaal voor kort tot middellang haar..

 

18.21 Man Made Beard Balm

De parabenenvrije Beard Balm bevat hoogwaardige oliën zoals biologische argan-, kokos- en jojobaolie om langdurig vocht te geven, de baard en de huid te herstellen en te kalmeren.. De combinatie van sheaboter en bijenwas is fantastisch om de baard en de huid gezond te houden.

 

18.21 Man Made Sweet Hairspray

18.21 Man Made snapt wat mannen willen. Premium Hair Spray droogt snel, blijft flexibel en beschermt het haar tegen vocht zonder dat het slap wordt. Zo blijft elke stijl de hele dag intact.

 


18.21 Man Made Shaving glide

Scheergel die je gladder maakt dan al de rest

 

18.21 Man Made Sweet Tobacco Spirit

Een mannelijk aroma, geïnspireerd op zoete Virginia pijptabak en de Roaring Twenties met z’n drooglegging en chique lounges. Mannelijk, ja, maar zeker niet alleen voor stoere mannen. Sweet Tobacco Spirits heeft dan wel een uitgesproken karakter, maar is genderneutraal.